Megújult a Csepeli Állások Oldala

Megújulva, új arculattal és struktúrával várjuk Önöket a kerület virtuális munkaerőpiacán, a Csepeli Állások Oldalán. A kizárólag csepeli álláshirdetéseket tartalmazó oldalt a Csepeli Önkormányzat még 2016. szeptemberében indította útjára. A helyben munkát vállalni kívánók így már egy felületen böngészhetnek számtalan csepeli állásajánlat között.

A portál az álláskeresők és a munkaadók körében is gyorsan ismertté vált. Az oldal népszerűségét a látogatottsági adatok is visszatükrözik: 2016. november 1. óta már több mint 6 ezer fő látogatta meg az oldalt. Többen többször is felkeresték a portált, így az összesített látogatottság száma már meghaladja a 11 ezret.

Annak érdekében, hogy az igényekhez még jobban illeszkedve működhessen tovább az oldal, az indulás óta összegyűlt tapasztalatokra alapozva számos fejlesztést valósított meg. A megújulás egyik legszembetűnőbb eleme az oldal struktúrájának átalakítása. A korábbi kategóriarendszer módosult. Négy fő kategória, azokon belül pedig 4 alkategória került kialakításra. A felület strukturáltabbá és áttekinthetőbbé vált, ezáltal pedig hatékonyabb lett az információközvetítés, s még egyszerűbben lehet a helyi állásajánlatok között keresgélni. Új szolgáltatásokkal is bővült a portál. Fontos új elem az elsősorban, de nem kizárólagosan az álláskeresőknek szóló hírlevél (ITT iratkozhat fel hírlevélre).  A jövőben még nagyobb hangsúlyt szeretnénk fektetni az álláskeresők tájékoztatására. A hirdetők számára is kínál újdonságot az oldal: az együttműködésre kész egyedi partnerek kiemelt megjelenési lehetőségre számíthatnak. (Kiemelt partner bárki lehet, aki legalább 3 különböző pozícióban kínál állást, vagy egy pozícióra legalább 10 munkatárs felvételét tervezi, és ezzel együtt vállalja az együttműködést az oldal üzemeltetőjével. További részletekért kattintson ide!)

Sok tehát az újdonság, de megmaradt az a határozott törekvés, hogy a portál a helyi munkavállalás lehetőségeinek bővülését segítse.

A csepeli önkormányzattal együtt őszintén bízunk abban, hogy a mostani fejlesztések még inkább segíteni fogják az álláskeresőket az ideális munkahely megtalálásában. S reméljük, hogy mind az álláskeresők, mind a hirdetők tetszését elnyeri az új kinézet és tartalom.

Várjuk a kérdéseket, észrevételeket, javaslatokat.

Az oldallal kapcsolatosan felmerülő kérdéseiket és észrevételeiket a szerkesztoseg@varosfejlesztes21.eu e-mail címen vagy a portál KAPCSOLAT  felületén juttathatják el felénk. További információ is kérhető az előbbi elérhetőségeken.

Sikeres álláskeresést / munkaerőkeresést kívánunk!