Csepeli állás

Kiemelt munkáltatók

együttműködő csepeli partnerek

Európa egyik piacvezető vállalata az intermodális szállítmányozásban, saját korszerű konténerterminálok hálózatával rendelkezik, szolgáltatásaival immár tíz európai országban áll növekvő számú ügyfelei rendelkezésére. Stratégiai célkitűzése az európai kikötőkön keresztül a globális konténerforgalom megszervezése a közép-kelet európai országokba.

METRANS ajánlatok

A Csepeli Szabadkikötőben található logisztikai központ 33 ezer négyzetméter raktárterületen a közúti, vasúti és vízi közlekedési kapcsolatokat kihasználva, minőségi logisztikai szolgáltatásaival áll a megbízók rendelkezésére. A terminált érintő legújabb fejlesztés a mai logisztikai igényeknek megfelelő 10 ezer négyzetméteres magas raktár.

MASPED állások

Ingatlanközvetítési és az ahhoz kapcsolódó egyéb szolgáltatásai révén széleskörűen szolgálja ki ügyfeleit. A magyarországi lakóingatlan piac egyik vezető szereplőjévé vált, és meghatározó szerepét azóta is őrzi. A cégcsoport sokéves tapasztalattal rendelkezik hitelközvetítés, illetőleg befektetési és ingatlanfejlesztési tanácsadás terén.

Csepeli állások

Célja, hogy kiváló minőségű, innovatív és egészséges termékeket gyártson, illetve megismertesse a gesztenye pozitív táplálkozástani tulajdonságait és élvezeti értékét a fogyasztókkal. Minden évben fejlesztéseket hajt végre, a családi tulajdonban lévő vállalat stratégiai és operatív irányítást a Schweickhardt család tagjai végzik.

Prima Maroni ajánlatok

A Csepeli Szabadkikötő területén működő, Magyarország egyik piacvezető autóalkatrész importőre közel 120 embert foglalkoztat biztos és hosszútávú alkalmazásban. Remek gyakorlatszerzési, fejlődési és előrelépési lehetőség. A székhely tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető.

Láng karrier

Biztos háttérrel rendelkező, nagy múltú (iratkezeléssel, irattárolással és iratarchiválással foglalkozó) állami cég, iratkezelő munkakörbe munkatársakat keres. A társaság munkatársai felkészült szakemberek, akik mind a hagyományos irattárolás, mind az elektronikus archiválás területén komoly gyakorlattal rendelkeznek. Szakmai irányításukat magasan képzett, levéltáros végzettségű munkatársak végzik.

Archiváló állás

A közel 50 fős szakembergárdánk sokéves gyakorlattal és a munkavégzéshez szükséges speciális képesítéssel rendelkezik. Megbízhatóságunk, pontosságunk és komplexitásunk másik fontos záloga a korszerű mérőműszerekből, vizsgáló berendezésekből álló eszközpark, melynek jelentős része hordozható, így helyszíni vizsgálatokra is vállalkozunk.

AGMI állás