Csepeli állás

Hirdetés feladása

Legyen partnerünk!

Csepeli cégek számára térítésmentes megjelenítést biztosítunk a kizárólag helyi állásajánlatok között, melyek zömmel más állásportálokon is szereplő hirdetések. A szakképzettséget nem igénylő munkáktól a diplomához kötött állásokig mindenféle ajánlat fellelhető weboldalunkon, így bármilyen hirdetési igényt örömmel fogadunk.

Kiemelt megjelenési lehetőséget biztosítunk azon csepeli vállalkozások számára, akik legalább 3 különböző pozícióra keresnek munkatársakat, vagy egy pozícióra legalább 10 munkavállaló felvételét tervezik, valamint vállalják az együttműködést a Csepeli Városfejlesztési Nonprofit Kft-vel.

A kiemelt megjelenés az igénylőlap kitöltésével és a virag.tunde@varosfejlesztes21.eu címre történő megküldésével kérhető. Az igénylést követően, a rendelkezésre álló kapacitások vizsgálata után visszajelzést küldünk. Ezt követően a kiemelt megjelenés együttműködési szándéknyilatkozat kitöltésével, aláírásával és visszaküldésével lép életbe.

Az álláshirdetés feladásával kapcsolatban bővebb információt Virág Tünde városfejlesztési és gazdaságfejlesztési menedzsertől kérhet a +36 1 277 8253 telefonszámon, vagy a virag.tunde@varosfejlesztes21.eu e-mail címen.

alt

Köszönettel,

Csepeli Városfejlesztési Nonprofit Kft.